Moda home

Servei roba home Arc Iris

Són més de 90 anys els que ens acrediten en el camp de la moda d’home.

Moda d’home en el camp més ampli del sector ja que a la nostra botiga hi podràs trobar des de la dessuadora més esportiva i casual fins al vestit d’home passant per les camises i els pantalons del dia a dia.

Jaquetes de punt, corbates de polièster i de seda, camises de fil i de viella, pijames de roba i de punt, calçotets, slips, boxer, mitjons de llana i de fil d’escòcia, elàstics i cinturons… tot el necessari per vestir un home en qualsevol ocasió.

I totes les peces amb la millor qualitat en la moda d’home. Busquem les marques nacionals que fabriquen des de fa anys a les indústries catalanes i que ho fan amb la millor matèria prima.

Volem el millor per al nostre client i és per això que si no troba quelcom a la nostra botiga, farem el possible per aconseguir-li. Al nostre taller fem els arranjaments i retocs que calgui per ajustar les peces als nostres clients.

Decoració i LLar

La nostra botiga ofereix als clients un ampli ventall d’objectes diversos i de decoració de la llar que van des del detall més petit als rellotges de paret més imponents.

Tenim les parets plenes de quadres, penjadors, aplics de fusta de decoració, termòmetres, penjadors per collarets, tapacomptadors, armaris per a miniatures i per claus, marcs de fotos…i continuem amb una gran varietat de joiers, capses de moltes mides, cosidors…i així podríem continuar fins un llarg etcètera que cal veure de prop.

En el regal de la llar també personalitzem molts productes com les tasses amb nom pintades a mà, les guardioles de ceràmica, les safates amb flors seques… Tots els productes són fets a la nostra terra i amb materials d’alta qualitat, fets a mà i dissenyats íntegrament aquí.

Servei decoració llar personalitzada Arc Iris